Certified Digital Marketing Professional

Opis kursa

Globalni standard edukacije u oblasti digitalnog marketinga.
Bilo da ste apsolutni početnik, preduzetnik ili profesionalac iz oblasti marketinga u potrazi za načinima unapređenja znanja i veština, ovaj kurs je savršen izbor za vas.

Sveobuhvatan petodnevni program vas vodi kroz ključne veštine digitalnog marketinga koje zahteva moderna industrija i sa sobom nosi Digital Marketing Institute sertifikat koji je priznat u celom svetu. Naučite Google Ads, marketing na društvenim medijima, SEO, Google Analytics i još mnogo toga.

SERTIFIKAT KOJI PRIZNAJU GOOGLE I FACEBOOK

Certified Digital Marketing Professional (CDMP), usklađen sa European Qualifications Framework-om (EQF), je najpopularniji program Digital Marketing Institute-a iz Irske i jedini u svetu priznat od vodećih tehnoloških kompanija, među kojima su Google, Facebook, Twitter, LinkedIn, Microsoft, IBM i drugi. Ovaj i druge programe edukacije razvijaju, oblikuju i unapređuju vodeći svetski stručnjaci kroz industrijski savetodavni odbor. Digital Communications Institute je regionalni partner Digital Marketing Institute-a i ekskluzivni partner za teritoriju Srbije.Predavači na programu Certified Digital Marketing Professional, vodeći stručnjaci u svojim oblastima sa dugogodišnjim internacionalnim iskustvom, će vas upoznati sa najrelevantnijim aspektima nastupa na digitalnim kanalima komunikacije.

Program podrazumeva polaganje završnog testa i sticanje akreditovanog sertifikata u Pearson VUE  centru koji je globalni standard za polaganje završnog profesionalnog programa. Pearson VUE broji preko 5200 centara u 180 zemalja, što znači da ispit možete polagati bilo gde u svetu. Sa ovim sertifikatom moći ćete da se istaknete kako u domaćim, tako i u prestižnim kompanijama širom sveta.

Sertifikacijom u oblasti digitalnog marketinga potvrđujete da odlično razumete kako postaviti efektivne strategije i implementirati moćne kampanje koje donose rezultate. Od marketinga na društvenim medijima do oglašavanja na pretraživačima, naučićete sve što je potrebno za uspeh u digitalnom marketingu.

PRISTUP PLATFORMI INSTITUTA ZA DIGITALNI MARKETING

Prijavljivanjem za Certified Digital Marketing Professional program dobijaš pristup platformi Digital Marketing Institute-a u trajanju od godinu dana.

Platforma okuplja preko 70.000 sertifikovanih stručnjaka iz oblasti digitalnog marketinga i nudi pristupanje dodatnim alatima, različitim vebinarima, kratkim kursevima, e-knjigama, prezentacijama i blogovima.

POSTANI KONKURENT NA SVETSKOM TRŽIŠTU!

 Digital Marketing Institute (DMI) je svetski lider na polju obrazovanja i treninga iz sfere digitalnog marketinga. Osnovan u Irskoj, DMI sada postoji u svim delovima sveta, uključujući Veliku Britaniju, Kanadu, Australiju, SAD, Japan, Južnu Afriku, Južnu Ameriku, a od sada i u Adriatic regiji.

Ocena studenata
92% polaznika tvrdi da je ovaj program imao pozitivan uticaj na razvoj i napredak u karijeri. Sertifikacije Digital Marketing Institute-a, razvijene u saradnji sa vodećim svetskim stručnjacima i tehnološkim gigantima, pomogle su čitavoj generaciji profesionalaca u razvoju karijere.

Postanite Certified Digital Marketing Professional.
Osnažite vaš kredibilitet i unapredite znanje, poziciju i karijeru.

 

Curriculums

Certified Digital Marketing Professional

 • Introduction to Digital Marketing
  Modul
 • Content Marketing
  Modul
 • Social Media Marketing
  Modul
 • SEO (Search Engine Optimization)
  Modul
 • Paid Search (PPC) with Google Ads
  Modul
 • Display and Video Advertising
  Modul
 • Email Marketing
  Modul
 • Website Optimization
  Modul
 • Analytics with Google Analytics
  Modul
 • Digital Marketing Strategy
  Modul

Soft Skills

 • Soft Skills
  Modul

Pitanja i odgovori

Koja je cena ovog programa?

Cena Certified Digital Marketing Professional programa u učionici je 799€ + PDV, dok je cena pohađanja online 559€ + PDV. Troškovi sertifikacije u Pearson VUE centru se dodatno naplaćuju i iznose 180€ + PDV.

Koliko traje ovaj program digitalnog marketinga?

Certified Digital Marketing Professional program se sastoji iz 10 modula od kojih svaki traje približno tri sata, što je ukupno 30 sati sadržaja. Obuka u učionici održava se vikendom i traje ukupno pet dana.

Da li je potrebno predznanje iz digitalnog marketinga?

Nije potrebno. Bilo da ste apsolutni početnik, preduzetnik ili profesionalac iz oblasti marketinga u potrazi za načinima unapređenja znanja i veština, Certified Digital Marketing Professional program je savršen izbor za vas.

Kako se dobija sertifikat nakon završene obuke?

Po završetku Certified Digital Marketing Professional obuke stičete pravo na polaganje završnog ispita. Njime upravlja Pearson VUE – partner za računarsko testiranje licenciranih programa. Testiranje zakazujete u centru po izboru u terminu koji dogovorite sa samim centrom. Na ispit možete izaći najviše tri puta u roku od 24 nedelje, a da biste ga položili morate imati najmanje 60% tačnih odgovora. Ispit je na engleskom jeziku.

Da li je sertifikat koji se dobija nakon završetka obuke međunarodno priznat i prepoznat?

Da. Digital Marketing Institute je globalno telo za sertifikaciju iz oblasti digitalnog marketinga. Sertifikat koji se dobija nakon završetka Certified Digital Marketing Professional programa odobren je od strane svetskih lidera kao što su Facebook, Google, IBM i Microsoft, priznat je u celom svetu i važi zauvek.

Koje kompetencije ćete steći nakon pohađanja ovog programa?

Sertifikacijom u oblasti digitalnog marketinga potvrđujete da odlično razumete kako postaviti efektivne strategije i implementirati moćne kampanje koje donose rezultate. Od marketinga na društvenim medijima do oglašavanja na pretraživačima, naučićete sve što je potrebno za uspeh u digitalnom marketingu.

Koje su prednosti ukoliko se odlučite za pohađanje online programa?

Online program vam omogućava da predavanja slušate iznova, koliko god puta želite, u vreme koje vam najviše odgovara. Možete napraviti pauzu kada god vam je potrebno, a pristup platformi i predavanjima dostupan je narednih šest meseci. Takođe, predavači su vam na raspolaganju i možete zakazati online konsultacije ili pitanja i nedoumice poslati e-mailom.

Da li postoji razlika u kvalitetu između predavanja u učionici i online?

Kvalitet predavanja je u potpunosti isti, jer su predavači online isti oni koji znanje prenose u našoj učionici.

Da li je ovaj program digitalnog marketinga tehnički?

Nije. Nije u pitanju kurs programiranja i nećete morati da učite nikakve kodove. Ovaj program fokusiran je na komercijalne aspekte digitalnog marketinga i služi da vam pomogne da steknete i poboljšate svoje znanje o digitalnom marketingu, strategiji i merenju rezultata.