Certified Digital Marketing Professional V8

Opis kursa

Globalni standard edukacije u oblasti digitalnog marketinga.
Bilo da ste apsolutni početnik, preduzetnik ili profesionalac iz oblasti marketinga u potrazi za načinima unapređenja znanja i veština, ovaj kurs je savršen izbor za vas.

Sveobuhvatan petodnevni program vas vodi kroz ključne veštine digitalnog marketinga koje zahteva moderna industrija i sa sobom nosi Digital Marketing Institute sertifikat koji je priznat u celom svetu. Naučite Google Ads, marketing na društvenim medijima, SEO, Google Analytics i još mnogo toga.

SERTIFIKAT KOJI PRIZNAJU GOOGLE I FACEBOOK

Certified Digital Marketing Professional (CDMP), usklađen sa European Qualifications Framework-om (EQF), je najpopularniji program Digital Marketing Institute-a iz Irske i jedini u svetu priznat od vodećih tehnoloških kompanija, među kojima su Google, Facebook, Twitter, LinkedIn, Microsoft, IBM i drugi. Ovaj i druge programe edukacije razvijaju, oblikuju i unapređuju vodeći svetski stručnjaci kroz industrijski savetodavni odbor. Digital Communications Institute je regionalni partner Digital Marketing Institute-a i ekskluzivni partner za teritoriju Srbije.Predavači na programu Certified Digital Marketing Professional, vodeći stručnjaci u svojim oblastima sa dugogodišnjim internacionalnim iskustvom, će vas upoznati sa najrelevantnijim aspektima nastupa na digitalnim kanalima komunikacije.

Program podrazumeva polaganje završnog testa i sticanje akreditovanog sertifikata u Pearson VUE  centru koji je globalni standard za polaganje završnog profesionalnog programa. Pearson VUE broji preko 5200 centara u 180 zemalja, što znači da ispit možete polagati bilo gde u svetu. Sa ovim sertifikatom moći ćete da se istaknete kako u domaćim, tako i u prestižnim kompanijama širom sveta.

Sertifikacijom u oblasti digitalnog marketinga potvrđujete da odlično razumete kako postaviti efektivne strategije i implementirati moćne kampanje koje donose rezultate. Od marketinga na društvenim medijima do oglašavanja na pretraživačima, naučićete sve što je potrebno za uspeh u digitalnom marketingu.

PRISTUP PLATFORMI INSTITUTA ZA DIGITALNI MARKETING

Prijavljivanjem za Certified Digital Marketing Professional program dobijaš pristup platformi Digital Marketing Institute-a u trajanju od godinu dana.

Platforma okuplja preko 70.000 sertifikovanih stručnjaka iz oblasti digitalnog marketinga i nudi pristupanje dodatnim alatima, različitim vebinarima, kratkim kursevima, e-knjigama, prezentacijama i blogovima.

POSTANI KONKURENT NA SVETSKOM TRŽIŠTU!

 Digital Marketing Institute (DMI) je svetski lider na polju obrazovanja i treninga iz sfere digitalnog marketinga. Osnovan u Irskoj, DMI sada postoji u svim delovima sveta, uključujući Veliku Britaniju, Kanadu, Australiju, SAD, Japan, Južnu Afriku, Južnu Ameriku, a od sada i u Adriatic regiji.

Ocena studenata
92% polaznika tvrdi da je ovaj program imao pozitivan uticaj na razvoj i napredak u karijeri. Sertifikacije Digital Marketing Institute-a, razvijene u saradnji sa vodećim svetskim stručnjacima i tehnološkim gigantima, pomogle su čitavoj generaciji profesionalaca u razvoju karijere.

Postanite Certified Digital Marketing Professional.
Osnažite vaš kredibilitet i unapredite znanje, poziciju i karijeru.

Curriculums

Certified Digital Marketing Professional V8

 • Introduction to Digital Marketing
  Modul
 • Content Marketing
  Modul
 • Social Media Marketing
  Modul
 • SEO (Search Engine Optimization)
  Modul
 • Paid Search (PPC) with Google Ads
  Modul
 • Display and Video Advertising
  Modul
 • Email Marketing
  Modul
 • Website Optimization
  Modul
 • Analytics with Google Analytics
  Modul
 • Digital Marketing Strategy
  Modul

Recenzije

0
0 Ratings
stars 5
0%
0
stars 4
0%
0
stars 3
0%
0
stars 2
0%
0
stars 1
0%
0

There are no reviews yet.

Leave a Review

Be the first to review “Certified Digital Marketing Professional V8”