Certified Digital Marketing Specialist Social Media Marketing

Opis kursa

Društvene mreže postale su jedan od primarnih oblika komunikacije na internetu. Pored toga, one su i ključna komponenta marketinških strategija za sve vidove poslovanja. Kurs Certified Digital Marketing Specialist Social Media Marketing podučiće vas neophodnim veštinama kako biste napredovali u domenu marketinga na društvenim mrežama.

U saradnji sa Digital Marketing Institute iz Dablina, programi Instituta za digitalne komunikacije crpe znanja iz oblasti digitalnih komunikacija direktno od lidera u ovom polju, koji kreiraju naš akreditovani program i plan nastave. Na taj način, stičete veštine koje će znatno unaprediti vašu karijeru kada je u pitanju marketing na društvenim mrežama.

Kurs je idealan je za sve one koji su odgovorni za planiranje, sprovođenje i evaluaciju marketing kampanja na društvenim mrežama i za one koji žele da unaprede svoje veštine i na taj način sebi omoguće nove poslovne prilike.

Nakon pologanja ispita, studenti stiču međunarodno priznati sertifikat koji je akreditovan od strane Digital Marketing Institute i priznat od strane European Qualifications Framework (EQF).

Teme kojima ćete se temeljno baviti tokom pohađanja kursa Certified Digital Marketing Specialist –
Social Media Marketing organizovane su u deset modula, koji ukupno traju 40 školskih časova.

Curriculums

Pitanja i odgovori

Koja je cena ovog programa?

Cena Certified Digital Marketing Specialist Social Media Marketing programa u učionici je 799€ + PDV. Troškovi sertifikacije u Pearson VUE centru se dodatno naplaćuju i iznose 180€ + PDV.

Koliko traje ovaj program digitalnog marketinga?

Certified Digital Marketing Specialist Social Media Marketing program se sastoji iz 10 modula od kojih svaki traje približno tri sata, što je ukupno 30 sati sadržaja. 

Da li je potrebno predznanje iz digitalnog marketinga?

Nije potrebno. Bilo da ste apsolutni početnik, preduzetnik ili profesionalac iz oblasti marketinga u potrazi za načinima unapređenja znanja i veština, Certified Digital Marketing Specialist Social Media Marketing program je savršen izbor za vas.

Kako se dobija sertifikat nakon završene obuke?

Po završetku Certified Digital Marketing Specialist Social Media Marketing obuke stičete pravo za polaganje završnog ispita. Njime upravlja Pearson VUE – partner za računarsko testiranje licenciranih programa. Testiranje zakazujete u centru po izboru u terminu koji dogovorite sa samim centrom. Ispit je na engleskom jeziku.

Da li je sertifikat koji se dobija nakon završetka obuke međunarodno priznat i prepoznat?

Da. Digital Marketing Institute je globalno telo za sertifikaciju iz oblasti digitalnog marketinga. Sertifikat koji se dobija nakon završetka Certified Digital Marketing Specialist Social Media Marketing programa odobren je od strane svetskih lidera kao što su Facebook, Google, IBM i Microsoft, priznat je u celom svetu i važi zauvek.

Koje kompetencije ćete steći nakon pohađanja ovog programa?

Sertifikacijom u oblasti social media marketinga potvrđujete da odlično razumete kako implementirati moćne kampanje koje donose rezultate. Takođe, saznaćete sve o najnovijim trendovima i alatima koji vam mogu pomoći da kroz društvene medije prenesete svoju poruku ili ideju i otkriti mogućnosti koje nude Facebook, Twitter, Instagram i Linkedin.