Social Media Marketing i Facebook Business Manager

Opis kursa

Upoznajte marketing na društvenim medijima

Društveni mediji su jedan od najsnažnijih društvenih fenomena, a ono što im daje tu i toliku snagu smo upravo mi, korisnici i kreatori sadržaja na njima.

Nudimo vam sveobuhvatan pregled alata i trendova, kao i metodološki okvir koji će vam pomoći da se brzo i adekvatno prilagodite svim promenama u marketingu koje se tiču društvenih medija.

Upoznaćete osnovne karakteristike, alate i smernice za postavljanje i optimizaciju Facebook, Twitter, LinkedIn i Instagram postova. Saznaćete zbog čega su fotografije važne na društvenim medijima i naučićete tajnu kreiranja najboljih vizuala.

Ovaj kurs je savršen za vas 

 • Ako već imate iskustva, bavite se strategijom, planiranjem, implementacijom, analizom kampanja na društvenim medijima i zaduženi ste za održavanje zajednice pratilaca aktivnom. 
 • Ako nemate mnogo iskustva u radu sa društvenim medijima ali želite da unapredite svoje veštine i potražite nove poslovne prilike u svetu marketinga. 

Moduli:

 • Social Media Marketing

Saznaćete sve o najnovijim trendovima i alatima koji vam mogu pomoći da kroz društvene medije prenesete svoju poruku ili ideju i otkriti mogućnosti koje nude Facebook, Twitter, Instagram i Linkedin.

 • Content Marketing

Naučićete zbog čega je važno kakav sadržaj plasirate na društvenim medijima, koliku ulogu u prenošenju vaše poruke imaju fotografije i kako da kreirate najbolje vizuale.

 • Facebook Business Manager

Upoznaćete Facebook Business Manager i ovladati praćenjem uspeha kampanja i postova koje delite sa zajednicom onlajn, kao i načinima komunikacije sa pratiocima.

Sertifikat 

Po završetku kursa dobijaš sertiifikat Digital Communications Institute-a koji će sigurno biti značajan za tvoj profesionalni razvoj.

Curriculums

Social Media Marketing i Facebook Business Manager

 • Social Media Marketing
  Modul
 • Content Marketing
  Modul
 • Facebook Business Manager
  Modul

Pitanja i odgovori

Koja je cena ovog kursa?

Cena Social Media Marketing i Facebook Business Manager kursa je 195€ + PDV.

Koliko kurs traje?

Social Media Marketing i Facebook Business Manager kurs se sastoji od tri modula i traje približno šest sati.

Da li je potrebno predznanje iz ove oblasti?

Nije. Bilo da ste apsolutni početnik, preduzetnik ili profesionalac iz oblasti marketinga u potrazi za načinima unapređenja znanja i veština, ovaj kurs je savršen izbor za vas.

Da li se nakon pohađanja kursa dobija sertifikat?

Nakon završene obuke polaznici dobijaju sertifikat Digital Communications Institute-a o odslušanom kursu Social Media Marketing i Facebook Business Manager.

Koje kompetencije ću steći nakon pohađanja ovog kursa?

Nakon odslušanog Social Media Marketing i Facebook Business Manager kursa naučićete da putem najnovijih trendova i alata kroz društvene medije prenesete svoju poruku, kreirate pravi sadržaj i ovladate praćenjem uspeha kampanja i postova koje delite sa onlajn zajednicom, kao i najbolje načine za komunikaciju sa pratiocima.

Koja vrsta podrške je obezbeđena ukoliko se odlučim za pohađanje online kursa?

Predavači su vam na raspolaganju i možete zakazati online konsultacije ili pitanja i nedoumice poslati e-mailom, a online kurs vam omogućava da predavanja slušate iznova, koliko god puta želite, u vreme koje vam najviše odgovara.

Da li postoji razlika u kvalitetu između predavanja u učionici i online?

Kvalitet predavanja je u potpunosti isti, jer su predavači online isti oni koji znanje prenose u našoj učionici.