Programi Digital Marketing Institute-a (DMI) pružaju mogućnost celoživotnog učenja, osnažujući studente da zadrže relevantnost svojih digitalnih veština uporedo sa razvojem tehnologije.

Kako bi unapredio svoju misiju transformacije veština i znanja digitalnih profesionalaca na globalnom nivou, Digital Marketing Institute, globalni standard u profesionalnoj edukaciji  i sertifikaciji u oblasti digitalnog marketinga, najavljuje nove partnerske sadržaje kao deo svog programa kontinuiranog profesionalnog razvoja (Continuous Professional Development – CPD).

Profesionalci sa DMI sertifikatima već imaju pristup ekskluzivnim CPD sadržajima i kursevima kojima unapređuju svoje znanje i veštine, pomažući im da ostanu informisani, relevantni i konkurentni u oblasti digitalnog marketinga. Sada, pored DMI programa, imaju priliku da pohađaju i pažljivo odabrane kurseve partnera, uključujući programe koji dolaze iz Facebook-a, Google-a i HubSpot-a.

Iako DMI već nudi izvanredan sadržaj, dodavanjem kurseva globalnih brendova kao što su Facebook, Google i HubSpot, pružamo iskustvo učenja koje je u potpunosti neuporedivo,“ rekao je Ken Fitzpatrick, izvršni direktor DMI. „Povećavajući vrednost DMI sertifikata, naša proširena ponuda CPD-a otvara nove mogućnost celoživotnog učenja. Kao rezultat, digitalni profesionalci stiču ogromnu konkurentsku prednost – ne samo za sebe, već i za svoje organizacije.“

Specifični partnerski CPD programi koji su dostupni profesionalcima sa DMI sertifikatom između ostalog uključuju početne i napredne Google Analytics Academy kurseve; planning & buying professional sertifikaciju Facebook Blueprint-a; i HubSpot Academy inbound marketing sertifikacijske kurseve.

Kako načini na koji vodimo poslovanje nastavljaju da se transformišu, kontinuirano obrazovanje i sertifikacija nastaviće da pripremaju radnu snagu za nove modele marketinga, izgradnje odnosa i prodaje“, rekao je Chris LoDolce, direktor HubSpot Academy i član DMI Global Industry Advisory Council (GIAC). „Drago nam je da proširujemo naše partnerstvo sa DMI i zajedno pružamo edukaciju koja će unaprediti tehnološke i poslovne veštine profesionalaca, pripremajući ih da odgovore na izazove digitalne ekonomije.

O DMI

DMI je globalni standard za profesionalnu edukaciju i sertifikaciju u digitalnom marketingu sa preko 46.000 članova i partnera u preko 150 zemalja. Osnovan u Irskoj sa američkom kancelarijom u Dalasu, podržan je od strane Spectrum Equity, vodeće američke “growth equity” kompanije. Među klijentima DMI-a su IBM, Black & Decker, Microsoft, PwC, University of Utah i ​​University of Vermont. DMI Global Industry Advisory Council (GIAC), koji se sastoji od lidera kompanija kao što su Coca-Cola, Facebook, Google, HubSpot, LinkedIn, IBM, IAB, WPP i drugih,pored toga što definiše trendove u industriji, upravlja i razvojem DMI programa edukacije i sertifikacije.