image

Ivan Dimitrijević

Performance Marketing Lead, For Dots

Ključnu prednost u razumevanju onoga što je moguće u današnjem digitalnom svetu predstavlja Ivanovo tehničko obrazovanje kao programera.

Počeo je kao web programer u najvećem magazinu u regionu, ali se ubrzo prebacio na segmente marketinga i prodaje.

Tokom četiri godine u agenciji za digitalne medije, kao medijski planer, a kasnije kao digitalni strateški planer, radio je za klijente kao što su Coca-Cola, Carlsberg, Raiffeisen Bank, mt:s Telekom Srbija i mnoge druge.

Sa bogatim iskustvom u oblasti marketinga i prodaje, Ivan trenutno vodi odeljenje marketing performansi u okviru agencije Four Dots, specijalizovane za SaaS i akviziciju mobilnih korisnika.

Iskreno veruje da, pored onoga što možete da uradite unutar kompanije za koju radite kako bi se prilagodili novim digitalnim trendovima, obrazovanje svih igrača na tržištu treba da bude obavezno za sve nas. U skladu s tim bio je predavač u Institutu za održive zajednice (NVO program US Aid), London School of PR, AcademIAA i druge. Takođe, više od tri godine, kao predvodnik IAB Srbija Tech Lab – pomaže u zatvaranju jaza između medijske izdavačke delatnosti i tehnologije.

Ivan ima više od deset godina iskustva u digitalu.

Kursevi ovog predavača