image

Relja Jović

Chief Digital Officer, MENACOM GROUP

Relja je vodeći stručnjak u oblasti digitalnih komunikacija i oglašavanja sa preko 15 godina iskustva u razvoju digitalnih platformi, komunikacija, kao i uspostavljanju integrisanih komunikacijskih platformi.

Još od studentskih dana piše članke u najuticajnijem mesečnom IT časopisu „Svet kompjutera“. Takođe je bio urednik i voditelj tech TV emisija „Profi Bajt“ i „CD Bajt“ na TV Politika. Nakon toga postao je i glavni urednik PC Games Serbia, kao i autor i urednik za najdugovječniju radio emisiju o high-tech i digital u Srbiji – “PC Petak” (PC Friday). Kasnije je pet godina radio i kao glavni urednik časopisa PC World u Srbiji. Piše i članke za Politiku u oblasti digitalnih komunikacija i tehnologije.

Bio je konsultant za mnoge projekte u regionu i inostranstvu, u oblasti informacionih tehnologija, menadžmenta, marketinga i komunikacija. Takođe je gostujući predavač na digitalnom oglašavanju na više fakulteta i profesionalnih institucija. Stručnjak je u oblasti digitalnog marketinga i komunikacija, strategije, medija i menadžmenta.

Od 2010. godine bio je direktor digitalne kreativne agencije MRM Worldwide u okviru McCann Grupe.

2014. postaje regionalni direktor za digitalne medije Menacom grupe (WPP MENA) i Wunderman u Omanu.
Član je međunarodnih organizacija IAA i IFJ. Tokom svoje dugogodišnje karijere, radio je sa mnogim međunarodnim i regionalnim klijentima u gotovo svim oblastima, od telekomunikacija i tehnologije do FMCG.

Kursevi ovog predavača