image
image

Digital Communications Institute

Digital Communications Institute (DCI) posvećen je obrazovanju profesionalaca na polju digitalne komunikacije i marketinga, kao i usvajanju svih alata za čiju upotrebu su neophodne ove veštine.

Institut promoviše najbolje projekte i najstručnije praktičare iz čitavog sveta, kreatore najvećih i najrelevantnijih kampanja za vodeće svetske brendove i kompanije. Koncept i glavni cilj je prenošenje relevantnih znanja i veština polaznicima kroz interaktivnu nastavu koja obezbeđuje usvajanje specifične metodologije.
Koncept i glavni cilj je prenošenje relevantnih znanja i veština polaznicima kroz interaktivnu nastavu koja obezbeđuje usvajanje specifične metodologije.
Zahvaljujući partnerstvu sa Digital Marketing Institute, međunarodno priznat kurs Certified Digital Marketing Professional i Professional Diploma in Social Media Marketing je sada dostupna i u Srbiji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori.

Unapredite znanje, poziciju i karijeru

Medjunarodno priznati sertifikati
Programi razvijeni od strane vodećih svetskih stručnjaka
Programi i kursevi koji pokrivaju sve aspekte digitalnog marketinga
52 klase studenata, preko 500 zadovoljnih polaznika od 2014. godine

Zašto DCI?

Priznati globalni standard u edukaciji

CDMP, usklađen sa European Qualifications Framework-om, je najpopularniji program DMI-a iz Irske i jedini u svetu priznat od vodećih tehnoloških kompanija, među kojima su Google, Facebook, Twitter, LinkedIn, Microsoft, IBM i drugi. 

Učite od najboljih

Predavači na programu CDMP, vodeći stručnjaci u svojim oblastima sa dugogodišnjim internacionalnim iskustvom, će te upoznati sa najrelevantnijim aspektima nastupa na digitalnim kanalima komunikacije.

Slušajte Online

Online kurs ti omogućava da predavanja slušaš iznova, koliko god puita želiš, u vreme koje ti najviše odgovara. Kvalitet predavanja je u potpunosti isti, jer su predavači onlajn isti oni koji znanje prenose u našoj učionici.

Executive kursevi

Pomoć našim klijentima na putu da postanu izuzetni je u srcu svega što radimo. Razvijamo samouverene lidere i profesionalce koji su u stanju da prihvate novu perspektivu, imaju energiju, sposobnost i izdržljivost da osiguraju da oni i njihove organizacije budu kontinuirano uspešni.

557+

Studenata

52

Klase studenata

87%

Uspešnost položenih ispita

35+

Sati predavanja
image

Upoznajte naše predavače

Predavači na Institutu su vodeći stručnjaci u svojim oblastima sa dugogodišnjim internacionalnim iskustvom, koji će vas upoznati sa najrelevantnijim aspektima nastupa na digitalnim kanalima komunikacije.

Pogledajte šta predavači kažu o našem najpopularnijem programu Certified Digital Marketing Professional

O Institutu, digitalnim komunikacijama i marketingu

image

Iskustva naših polaznika

image

DCI programi i kursevi